Välj en sida

#SEGOLSTORP 2020  / Ansökan öppnas 24 april!

Teama på #SEGOLSTORP

Du som är född år 2001 eller tidigare har möjlighet att teama på Segolstorp! En exklusiv möjlighet för dig att vara med bakom kulisserna och se, lära och tjäna tillsammans med våra grymma ledare! I ansökan väljer du ett par streams som du skulle vilja ha som huvuduppgift sen hjälper vi till att matcha in dig där behoven finns. Sedan blir du kopplad till en ledare som kommer coacha och vägleda dig under veckan och som du även kan kontakta inför veckan. Under veckan är du med på ledarsamlingar och får access till workshops som är designade bara för teamare och ledare under veckan. Du betalar ett reducerat pris vilket bekostar mat och boende under veckan.

Om du blir antagen har vi en viktig ledarbrunch den 6/6 10.00-13.00 i Skövde Pingst som du förväntas närvara på så ta med det i din planering.

 

STREAMS

För alla teamare
Utöver din specifika stream så kommer alla teamare vara med som hjälpledare i våra smågrupper och hjälpa till med vissa praktiska uppgifter under veckan. Dessutom får alla som vill vara med som tribe-ledare under TRIBE WARS.
Produktion
Gillar du teknik, ljud, ljus och bild? Då är detta streamen för dig. Här kommer du få vara med och rigga upp inför veckan och även lära och hjälpa till under veckan tillsammans med våra duktiga tekniker.
Hubben
Hubben är samlingsplatsen för allt som händer under fritiden på #Segolstorp. Det här är för dig som gillar att hänga med ungdomar, skapa en skön och avslappnad miljö, sälja godis och är service-minded. Du kommer att finnas i hubben och hjälpa till med allt som finns runt omkring det.
Film/Foto/Sociala Medier

Gillar du film, foto och sociala medier? Då är detta för dig! Under veckan kommer detta team att jobba med att dokumentera allt som händer under veckan. Både genom att filma, fota och posta på sociala medier. Både för att visa och använda under och efter veckan.

Care

Denna stream är för dig som har ett stort hjärta för andra människor. Som bryr dig och är bra på att lyfta och hjälpa andra. Under veckan kommer du vara med i förbön på våra möten och möta ungdomar i samtal och omsorg.

Sport
Är du en aktiv och sportintresserad person som gillar tävlingar och turneringar? Då är detta för dig! Under veckan kommer du få vara med och jobba med ledningen av våra idrottsturneringar, tävlingar och tribe wars. Agera domare, tävlingsledning och mycket annat kul!
Kök

För dig som gillar service, matlagning och att tjäna så är det här ett kanontillfälle för dig. Under veckan hjälper du till i köket med alla aspekter för att skapa en femstjärning upplevelse för deltagarna. Ditt schema kommer vara så att du kan delta i möten och workshops.

FRÅGOR OCH SVAR

Vem får teama?

Den som är född 2001 eller tidigare kan ansöka om att teama på Segolstorp. Du behöver även vara rekommenderad av en lokal pastor/ungdomsledare som du ger oss som referens i din anmälan. Vi kommer sedan kontakta den personen. 

När är det?

Segolstorp YOUTH är 27/7-1/8. Som teamare ska du även vara med på ledarsamling i Skövde 6/6 10.00-13.00 och vara på plats på gården 26/7 14.00 och eventuellt även hjälpa till med riggning lördagen 25/7 inför veckan.

Hur bor man?

Som teamare väljer du själv om du vill bo med deltagare eller med övriga ledare. Det finns ett begränsat antal platser i logement för ledare i fyrbäddsrum. Annars ordnar man med egen husvagn eller tält och sätter upp på ledarnas eller deltagarnas områden. Vi bor killar för sig och tjejer för sig.

Vad kostar det?

Som teamare betalar du ett reducerat pris på (priset ej satt än) kr som inkluderar mat och boende.

Hur ansöker man?

Man ansöker via länken på denna sida senast 31/5. Då du fått bekräftat att du blivit antagen så betalar du in avgiften.

Hur betalar man?

Då du blivit antagen så betalar du in avgiften på (priset ej satt än) kr till Bg 525-6086 eller Swish 123 180 53 24. Märk betalningen med för-, efternamn och personnummer.

Kan man avanmäla sig och få pengarna tillbaka?

Ansökan är bindande och därför betalas inte avgiften tillbaka annat än i sjukdomsfall.

Vad ska man ha med sig?
När du blivit antagen så kommer du att få ett info-brev med viktig information.
Vem arrangerar Segolstorp?

Lägret arrangeras av Pingstkyrkorna i Falköping, Götene, Habo, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Stöpen och Tibro. Dessutom tillsammans med Hagakyrkan i Habo, Elimkyrkan och Skogsrokyrkan i Skövde och Equmeniakyrkan i Töreboda. Lägret äger rum på gården Segolstorp vid Torsö som ägs av Pingstkyrkan i Mariestad.

Segolstorp