#SEGOLSTORP 2018  / Ansökan öppen nu!

Teama på #SEGOLSTORP

I år vill vi erbjuda dig som är född 1999 eller tidigare att för första gången vara med och teama på Segolstorp. En exklusiv möjlighet för dig att vara med bakom kulisserna och se, lära och tjäna tillsammans med våra grymma ledare! Du ansöker till en av fem valbara streams där du blir kopplad till en ledare som kommer coacha och vägleda dig innan och under veckan. Du får vara med på vissa ledarsamlingar under veckan under veckans workshop så får du access till ledarträning designad enbart för de som teamar och är ledare.  Du betalar ett reducerat pris vilket bekostar mat och boende under veckan.

Läs mer om våra olika streams och ansök från den 13/4.

STREAMS

För alla teamare

Utöver din specifika stream så kommer alla teamare vara med som hjälpledare i våra smågrupper och hjälpa till med vissa praktiska uppgifter under veckan. Dessutom får alla som vill vara med som tribe-ledare under TRIBE WARS.

Produktion

Gillar du teknik, ljud, ljus och bild? Då är detta streamen för dig. Här kommer du få vara med och rigga upp inför veckan och även lära och hjälpa till under veckan tillsammans med våra duktiga tekniker.

Hubben

Hubben är samlingsplatsen för allt som händer under fritiden på #Segolstorp. Det här är för dig som gillar att hänga med ungdomar, skapa en skön och avslappnad miljö, sälja godis och är service-minded. Du kommer att finnas i hubben och hjälpa till med allt som finns runt omkring det.

Film/Foto/Sociala Medier

Gillar du att filma, foto och sociala medier? Då är detta för dig! Under veckan kommer detta team att jobba med att dokumentera allt som händer under veckan. Både genom att film, fota och posta på sociala medier. Både för att visa och använda under och efter veckan.

Care

Denna stream är för dig som har ett stort hjärta för andra människor. Som bryr dig och är bra på att lyfta och hjälpa andra. Under veckan kommer du vara med i förbön på våra möten och möta ungdomar i samtal och omsorg.

Sport

Är du en aktiv och sportintresserad person som gillar tävlingar och turneringar? Då är detta för dig! Under veckan kommer du få vara med och jobba med ledningen av våra idrottsturneringar, tävlingar och tribe wars. Agera domare, tävlingsledning och mycket annat kul!

FRÅGOR OCH SVAR

Vem får teama?

Den som är född 1999 eller tidigare kan ansöka om att teama på Segolstorp. Du behöver även vara rekommenderad av en lokal pastor/ungdomsledare.

När är det?

Segolstorp YOUTH är 30/7-4/8. Som teamare ska du även vara med på en eller två ledarsamlingar och i förberedelser inför veckan.

Hur bor man?

Som teamare väljer du själv om du vill bo med deltagare eller med övriga ledare. Det finns ett begränsat antal platser i logement för ledare i fyrbäddsrum. Annars ordnar man med egen husvagn eller tält och sätter upp på ledarnas eller deltagarnas områden. Vi bor killar för sig och tjejer för sig.

Vad kostar det?

Som teamare betalar du ett reducerat pris på 600 kr som inkluderar mat, boende samt t-shirt.

Hur ansöker man?

Man ansöker via länken på denna sidan från 13/4. Då du fått bekräftat att du blivit antagen så betalar du in avgiften.

Hur betalar man?

Då du blivit antagen så betalar du in avgiften på 600kr till Bg 525-6086 eller Swish 123 180 53 24. Märk betalningen med för-, efternamn och personnummer.

Kan man avanmäla sig och få pengarna tillbaka?

Ansökan är bindande och därför betalas inte avgiften tillbaka annat än i sjukdomsfall.

Vad ska man ha med sig?

När du blivit antagen så kommer du att få ett info-brev med viktig information.

Vem arrangerar Segolstorp?

Helgen arrangeras av Pingstkyrkorna i Falköping, Götene, Habo, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Stöpen och Tibro. Lägret äger rum på gården Segolstorp som ägs av Pingstkyrkan i Mariestad.

Segolstorp