#SEGOLSTORP 2021  / HUBBEN EDITION / Ansökan öppen 19/2-4/6!

TEAMA PÅ #SEGOLSTORP

Du som är född år 2002 eller tidigare har möjlighet att teama på Segolstorp! En exklusiv möjlighet för dig att vara med bakom kulisserna och se, lära och tjäna tillsammans med våra grymma ledare! I ansökan väljer du en stream som du skulle vilja ha som huvuduppgift sen hjälper vi till att matcha in dig där behoven finns. Sedan blir du kopplad till en ledare som kommer coacha och vägleda dig under lägret och som du även kan kontakta inför helgen. Under lägret är du med på ledarsamlingar och får access till workshops som är designade bara för teamare och ledare under veckan.

Om du blir antagen har vi en viktig ledarträff den 6/6 17.00-19.00. Denna förväntas du närvara på så ta med det i din planering!

STREAMS / uppdateras löpande. 

Lokala Hubbar

I år så kommer segolstorp genomföras genom att vi bygger upp lokala hubbar runt om i Skaraborg. Vill du vara med i en lokal hubb och hjälpa till för att göra ett grymt läger? Uppgifterna i hubbarna varierar mellan t.ex. kök, smågrupper, alla olika aktiviteter och kan även anpassas efter hubbens behov och det du är bra på. Dessutom får alla som vill vara med som tribe-ledare under TRIBE WARS. Hoppas du vill vara med!

Produktion

Gillar du teknik, ljud, ljus och bild? Då är detta streamen för dig. Här kommer du få vara med och rigga upp studion inför livesändningarna under #segolstorp och även lära samt hjälpa till under helgen tillsammans med våra duktiga tekniker.

Film/Foto/Sociala Medier

Gillar du film, foto och sociala medier? Då är detta för dig! Under #segolstorp kommer detta team att jobba med att dokumentera allt som händer i de olika hubbarna. Både genom att filma, fota och posta på sociala medier. Både för att visa och använda under och efter lägret. Detta team kommer till stor del att vara ”on the road” för att kunna dokumentera från alla olika hubbar. 

FRÅGOR OCH SVAR

Vem får teama?

Den som är född 2002 eller tidigare kan ansöka om att teama på Segolstorp. Du behöver även vara rekommenderad av en lokal pastor/ungdomsledare som du ger oss som referens i din anmälan. Vi kommer sedan kontakta den personen.

När är det?

Segolstorp YOUTH är 30/7-2/8. Som teamare ska du även vara med på ledarsamling med din lokala hubb 7/6 17.00-19.00 och vara på plats på gården 29/7 under större delen av dagen för att hjälpa till att rigga inför lägret. Kvällen avslutas med en gemensam WORSHIP NIGHT. 

Hur bor man?

Som teamare bor du tillsammasn med övriga deltagare/ledare i din lokala hubb. Är du en av de som kommer vara med i produktion/coms-teamet så bor du på segolstorp-gården och blir då informerad om detta efter anmälan. 

Vad kostar det?

Som teamare betalar du ett reducerat pris mellan 350-500kr (slutgiltlig summa kommer längre fram) som inkluderar mat och boende.

Hur ansöker man?

Man ansöker via länken på denna sida senast 4/6. Då du fått bekräftat att du blivit antagen så betalar du in avgiften.

Hur betalar man?

Då du blivit antagen så betalar du in avgiften på 200 kr till Bg 525-6086 eller Swish 123 180 53 24. Märk betalningen med för-, efternamn och personnummer.

Kan man avanmäla sig och få pengarna tillbaka?

Ansökan är bindande och därför betalas inte avgiften tillbaka annat än i sjukdomsfall.

Vad ska man ha med sig?

När du blivit antagen så kommer du att få ett bekräftelsemail med viktig information och bli kontaktad av en ungdomsledare/ungdomspastor från din lokala hubb.

Vem arrangerar Segolstorp?

Lägret arrangeras av Pingstkyrkorna i Falköping, Götene, Habo, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Stöpen och Tibro. Dessutom tillsammans med Hagakyrkan i Habo, Elimkyrkan och Skogsrokyrkan i Skövde och Equmeniakyrkan i Töreboda. Lägret äger rum på lokala hubbar runt om i Skaraborg.