Välj en sida

#SEGOLSTORP 2022  /  YOUTH (13-19år) 2-6/8  

#SEGOLSTORP YOUTH / WE ARE BACK!

#segolstorp 2022 kommer bli legendariskt! 

Efter 2 år av Hubben Edition är vi tillbaka på Segolstorp gården och vi är så otroligt peppade för att ta emot er alla på plats på gården igen! Nu fyller vi segolstorp tillsammans! 

På Segolstorp så kommer du att få ta del av maxade dagar med massa roliga aktiviteter, Tribal Wars, spännande workshops, episk morgonsoffa, Kvällsmöten och massa annat!

 Bland det bästa du kan göra med ditt sommarlov är att spika en vecka på #Segolstorp YOUTH 2-6/8 2022! Tillsammans med nya och gamla vänner kommer du få spendera grymma dagar tillsammans!

FRÅGOR OCH SVAR

Vem får följa med på Segolstorp YOUTH?

Segolstorp YOUTH är för dig som är 13-19 år (född 2003-2009). Man behöver inte vara med i någon kyrka för att åka med utan alla är välkomna!

När är Camp Segolstorp YOUTH?

2-6/8. Det börjar med incheckning 16.00 tisdag 2/8 och slutar ca 12 lördag 6/8.

Hur bor man?

Man bor i första hand i eget tält/husvagn. Det finns också begränsade platser i logement, där man sover på egna madrasser på golv, först till kvarn gäller.

 Man själv står för att ha med sig madrass & sovsaker.

Hur ser en vanlig dag ut?

En vanlig dag ser ungefär ut såhär. Det kommer att finnas gott om aktiviteter att hitta på under fritiden där man också kan vara med i olika turneringar etc. Alla gemensamna samlingar är obligatoriska att vara med på.

Frukost
10.00 Morgonsoffa & Morgonmöte
11.15 Smågrupper
Mat
13.30 Tribal Wars
Fritid/Fika
16.00 Workshops
Mat
20.00 Kvällsmöte
Kvällsmacka

Vad kostar det?

YOUTH kostar 900 kr per deltagare.

Om du har svårt att betala hela eller delar av anmälningsavgiften så kontakta din lokala Ungdomspastor innan du anmäler dig så hjälps du vidare.

Ingen ska behöva missa segolstorp på grund av att man inte har pengar/ekonomi.

Hur anmäler man sig?

Man anmäler sig här på sidan via anmälningsformuläret där du också får uppgifter hur du betalar din deltagarsavgift. Du är helt anmäld när du betalt in din avgift som du senast gör den 27/6. 

Hur betalar man?

 

Bekräfta din anmälan så snart som möjligt genom att Swisha 900 kr till 123 180 53 24 (PK-Lid-läger, PINGSTFÖRSAMLINGEN I LIDKÖPING)

Har du ej tillgång till Swish? Sätt in på BG 525-6086 (Pingstförsamlingen i Lidköping)

Märk betalning med ”YOUTH, deltagarens förnamn, efternamn och ort”

När du anmält dig och betalat avgiften får du ett mail som bekräftar din plats. Ha tålamod då det inte sker automatiskt utan uppdateras allt eftersom. Om du inte betalar in din avgift kan du hamna på reservlista i händelse av att lägret blir fullt.

Om du har pratat med din ungdomspastor om att få ekonomisk stöttning för hela eller delar av deltagaravgiften, skriv dennes namn och hur mycket du ska betala under ”Övrigt” i anmälan. 

Får man rabatt som syskon?

Vi försöker att ha ett så bra pris som möjligt på lägret och erbjuder därför ingen syskonrabatt.

Kan man avanmäla sig och få pengarna tillbaka?

Om du avanmäler dig med läkarintyg så får du alltid tillbaka hela avgiften förutom 100 kr som vi tar i administrationsavgift.  

Om du avanmäler dig utan läkarintyg så gäller följande:

  • Avanmälan före 1/7. 600:- betalas tillbaka.
  • Avanmälan efter 1/7. Inget betalas tillbaka.

Avanmälan görs till mirjam.nordstrom@pingstlidkoping.se
och glöm inte att ange ”Avanmälan Segolstorp i ämnesraden”. 

Är lägret drogfritt?

Lägret är helt drogfritt. Om någon har med sig alkohol/droger så kommer målsman kontaktas och deltagaren riskerar att skickas hem.

Om någon har ett tobaksberoende som föräldrarna känner till kan man få röka på angiven plats på lägerområdet om man pratat med någon ledare om det.

Vad ska man ha med sig?

Några veckor innan lägret börjar kommer det finnas en pdf på vår hemsida med information inför lägret, packlista osv. Håll utkik!

Vem arrangerar lägret?

Lägret arrangeras av Pingstkyrkorna i Falköping, Götene, Habo, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Norra Fågelås, Stöpen, Karlsborg och Tibro. Dessutom tillsammans med Elimkyrkan och Skogsrokyrkan i Skövde, Korskyrkan i Mariestad och Filadelfia Timmersdala. 

Fästingvaccin?

Området Skaraborg är ett riskområde för TBE, som sprids via fästingar. TBE är en virussjukdom som sprids av fästingar och som kan orsaka en inflammation i hjärnan, hjärnhinnorna eller på båda ställena. De flesta som smittas får lindriga besvär med feber och huvudvärk och blir friska efter några dagar, men upp till en tredjedel får hjärninflammation eller hjärnhinneinflammation.

Därför kan det vara en bra idé att vaccinera sig mot just detta och gärna göra det i god tid inför lägret. Vaccinet hittar du på en vårdcentral eller en vaccinationsmottagning. Det finns även s.k. TBE-bussar(googla ”TBE bussen”) som åker runt på turné under våren. TBE finns även på ganska många andra ställen i Sverige så en vaccination har du nytta av även på fler ställen än just Segolstorp.

Läs mer om TBE på 1177’s hemsida https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/TBE/#section-11

Covid-19

Vi förhåller oss till de restriktioner som finns gällande covid-19. Då restriktionerna den 9 februari 2022 togs bort i Sverige så kommer vi att genomföra lägret på plats utan deltagartak. 

Det som fortfarande gäller är dock att man ska stanna hemma vid symptom, vi kommer hålla er uppdaterade närmare lägret vilka restriktioner som gäller!