Välj en sida

#SEGOLSTORP 2021  /  YOUTH (13-19år) 4/8-8/8  / Anmäl dig nu via länken nedanför

#SEGOLSTORP YOUTH / HUBBEN EDITION

#segolstorp 2021 blir liksom förra året Hubben Edition, nytt för i år är att vi fixar bussar så att alla hubbar kommer få vara en halvdag var på Segolstorpsgården. Vi satsar allt på att detta ska bli de bästa dagarna sommaren 2021!

Vad är hubben edition? Nu när vi inte kan samla alla till läger på samma ställe så skapar vi istället mindre läger i olika hubbar runt om i Skaraborg. Där samlas de lokala ungdomsgrupperna, en eller flera, och har läger #segolstorp-style tillsammans!

Vi kommer sända både morgonsamling och kvällsgudstjänster live som streamas i hubbarna och tribe wars fortsätter självklart mellan hubbarna. Oavsett vilken hubb du hamnar i utlovas en maxad Segolstorp-feeling, särskilt i år när alla åker buss till Segolstorpgården var sin halvdag!

 Bland det bästa du kan göra med ditt sommarlov är att spika en helg på #Segolstorp YOUTH hubben edition 4/8-8/8 2021! Tillsammans med nya och gamla vänner kommer du få spendera fullspäckade härliga dagar tillsammans!

Anmälan öppnar 7 maj 2021 på ’Segolstorp Night Live’, se till att säkra din plats då vi har begränsat antal platser!

FRÅGOR OCH SVAR

HUBBEN EDITION, vad innebär det?

YOUTH HUBBEN EDITION innebär att vi i år, med tanke på rådande omständigheter, gör fler mindre läger istället för ett stort. Vi delar upp oss i olika hubbar och tar #segolstorp nära dig! Vi kommer att ha samma upplägg i de olika hubbarna och dagarna kommer att innehålla liknande upplägg som ett ”vanligt” #segolstorp men i mindre skala.

Vem får följa med på YOUTH hubben edition?

YOUTH HUBBEN EDITION är för dig som är 13-19 år (född 2002-2008). Man behöver inte vara med i någon kyrka för att åka med utan alla är välkomna!

När är YOUTH hubben edition?

4/8-8/8. Det börjar med incheckning 17.00 onsdag 4/8 och slutar ca 12.30 söndag 8/8.

Hur bor man?

Hur vi bor varierar från hubb till hubb. Din lokala ledare kommer kontakta dig om hur det ser ut med övernattningen för er hubb. Det kan variera från sovsal i kyrka/lägergård, logement eller tält.

Hur ser en vanlig dag ut?

En vanlig dag ser ungefär ut såhär (det kan förekomma variation i de olika hubbarna).
Dessutom finns det gott om aktiviteter att hitta på under fritiden där man också kan vara med i olika turneringar exempelvis. Alla gemensamma samlingar är obligatoriska att vara med på.

Frukost
10.00 Morgonsoffa
10.45 Lokal undervisning
11.15 Smågrupper
Mat
13.30 Tribe-wars (tävlingar i olika lag)
Fritid/Fika
16.00 Workshops
Mat
20.00 Kvällsmöte
Kvällsaktivitet

Vad kostar det?

YOUTH hubben edition kostar 700 kr per deltagare.

Hur anmäler man sig?

Man anmäler sig här på sidan via anmälningsformuläret där du också får uppgifter hur du betalar din deltagarsavgift vilket du gör från och med 1 juni. Du är helt anmäld när du betalt in din avgift.

Hur betalar man?

Eftersom läget när lägret släpps är lite osäkert med tanke på covid19 så ber vi dig betala in din anmälan efter 1 juni. Vi kommer även maila ut en påminnelse då.

Du bekräftar  din anmälan genom att swisha* 700 kr till swishnr 123 180 5324  (Pingstkyrkan Lidköping)

Märk din betalning med ”Youth+ Förnamn+ Efternamn”.

* Har du inte tillgång till swish kan du istället betala till BG 525-6086 (Pingstkyrkan Lidköping).

Om du inte betalar in din avgift i tid så kan du hamna på reservlista i händelse av att lägret blir fullt. 

Får man rabatt som syskon?

Detta år så erbjuder vi tyvärr ingen syskonrabatt.

Kan man avanmäla sig och få pengarna tillbaka?

Om du avanmäler dig med läkarintyg så får du alltid tillbaka hela avgiften förutom 100 kr som vi tar i administrationsavgift.  

Om du avanmäler dig utan läkarintyg så gäller följande:

  • Avanmälan före 1/7. 600:- betalas tillbaka.
  • Avanmälan efter 1/7. Inget betalas tillbaka.

 Ev. avanmälan gör du till  din lokala hubb (Se https://segolstorp.se/kontakt/) OCH vill du ha ev. pengar tillbaka kontakta expen@pingstlidkoping.se och ange ”Avanmälan Segolstorp” i ämnesraden.

Är lägret drogfritt?

Lägret är helt drogfritt. Om någon har med sig alkohol så kommer målsman kontaktas och i värsta fall deltagaren att skickas hem. Om någon har ett tobaksberoende som föräldrarna känner till så kan man få röka på angiven plats på lägerområdet om man pratat med någon ledare om det.

Vad ska man ha med sig?

Några veckor innan lägret börjar kommer det finnas en pdf på vår hemsida med information inför lägret, packlista osv. Håll utkik!

Vem arrangerar lägret?

Lägret arrangeras av Pingstkyrkorna i Falköping, Götene, Habo, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Stöpen och Tibro. Dessutom tillsammans med Hagakyrkan i Habo, Elimkyrkan och Skogsrokyrkan i Skövde och Equmeniakyrkan i Töreboda. Lägret äger rum på olika platser runt om i Skaraborg i så kallade hubbar.

FÄSTINGVACCIN?

Området Skaraborg är ett riskområde för TBE, som sprids via fästingar. TBE är en virussjukdom som sprids av fästingar och som kan orsaka en inflammation i hjärnan, hjärnhinnorna eller på båda ställena. De flesta som smittas får lindriga besvär med feber och huvudvärk och blir friska efter några dagar, men upp till en tredjedel får hjärninflammation eller hjärnhinneinflammation.

Därför kan det vara en bra idé att vaccinera sig mot just detta och gärna göra det i god tid inför lägret. Vaccinet hittar du på en vårdcentral eller en vaccinationsmottagning. Det finns även s.k. TBE-bussar(googla ”TBE bussen”) som åker runt på turné under våren. TBE finns även på ganska många andra ställen i Sverige så en vaccination har du nytta av även på fler ställen än just Segolstorp.

Läs mer om TBE på 1177’s hemsida https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/TBE/#section-11

Covid-19

Med anledning av att Sveriges regering den 21 januari & 4 februari 2021 meddelade att “Offentliga aktörer snarast möjligt bör återuppta verksamheter för barn och unga födda 2002 och senare såväl inomhus som utomhus” har vi fattat beslutet att öppna upp våra verksamheter för barn och unga i den mån det är möjligt. Vi följer självklart myndigheters allmänna råd om hygien och avstånd för att säkerställa säkra event och vi ser fram emot att kunna erbjuda våra ungdomar årets höjdpunkt. 

 Därför är det viktigt att alla deltagare respekterar de försiktighetsåtgärder som finns i varje hubb samt stannar hemma vid uppvisade förkylningssymptom. 

 Har du frågor? Kontakta den som är ansvarig för din ort https://segolstorp.se/kontakt/