Välj en sida

#SEGOLSTORP 2024 // 29/7-3/8

TEAMA PÅ SEGOLSTORP

 Du som är född år 2005 eller tidigare har möjlighet att teama på Segolstorp! En exklusiv möjlighet för dig att vara med bakom kulisserna och se, lära och tjäna tillsammans med våra grymma ledare! I ansökan väljer du en stream som du skulle vilja ha som huvuduppgift sen hjälper vi till att matcha in dig där behoven finns. Sedan blir du kopplad till en ledare som kommer coacha och vägleda dig under lägret och som du även kan kontakta inför helgen. Under lägret är du med på ledarsamlingar och får access till workshops som är designade bara för teamare och ledare under veckan.

Om du blir antagen har vi en viktig ledarträff den 2/6 17.00-20.00. Denna förväntas du närvara på så ta med det i din planering! Att teama kostar 600 kr (mat + boende) och det betalar du in efter du blivit antagen. Swisha till 123 180 53 24 och ange (Teamare + förnamn och efternamn)

STREAMS

Produktion
Gillar du teknik, ljud, ljus och bild? Då är detta streamen för dig. Här kommer du få vara med och rigga upp i tältet där vi kommer ha våra samlingar under #segolstorp och även lära samt hjälpa till under veckan tillsammans med våra duktiga tekniker.
KOMMUNIKATION
Gillar du film, foto och sociala medier? Då är detta för dig! Under Segolstorp kommer detta team att jobba med att dokumentera allt som händer under dagarna. Både genom att filma, fota och posta på sociala medier. Både för att visa och använda under och efter lägret. Ett team som passar dig som gillar högt tempo och att vara ”på hugget!”.
Sport
Älskar du sport? Då är detta streamen för dig! Här är du med och planerar för de olika tuneringarna under veckan!
HUBBEN
Hubben är samlingsplatsen under fritiden! Här hämtar du spel, bollar och annat kul, köper saker i kiosken eller köper din merch! Hubben passar dig som älskar att hänga med människor och som gillar att skapa en go plats för andra och helt enkelt!
Tribal Wars
Älskar du att tävla? Är du kreativ och har många galna idéer? Häng på vår TribalWars-general Marc och hans gäng för att planera galna tävlingar/lekar för Tribal Wars! Må bästa tribe vinna!
Care
Care är gänget som finns med som förbedjare under veckan, främst på våra kvällssamlingar. Care erbjuder även samtal och därför är detta en perfekt stream för dig som fungerar i förbönstjänst eller har ett omsorgsansvar i din församling redan nu!
Köket
Tycker du om att laga mat och att hjälpa till att fixa i köket? Då är detta en perfekt stream för dig! Tillsammans med köksansvariga samt volontärer från andra kyrkor så är du med och gör hungriga magar mätta under lägret! En väldigt uppskattad uppgift!
ADMIN
Gillar du ordning och reda, listor och att serva andra människor? Då är admin teamet för dig! Häng på våra grymma ledare som är med och skapar bra ordning under veckan!
LOGISTIK
Gillar du att bygga/fixa/flytta grejer/köra/köpa osv? Då är logistik en stream för dig! Här är veckans extra händer och fötter som är med och gör allt möjligt! Är du en som inte är rädd för att jobba och hugga i? Då är detta din stream!

FRÅGOR OCH SVAR

Vem får teama?

Den som är född 2005 eller tidigare kan ansöka om att teama på Segolstorp.

Du behöver även vara rekommenderad av en lokal pastor/ungdomsledare som du ger oss som referens i din anmälan. Vi kommer sedan kontakta den personen.

GLÖM EJ att beställa ett utdrag ur belastningsregistret i god tid. Det kan du göra redan nu då det tar lite tid att få hem det, även om du inte blivit kontaktad av din referens än. Öppna inte brevet och lämna det oöppnat till din referens. Klicka dig vidare på länken nedan för att komma till polisens hemsida.

Ansökan om utdrag ur belastningsregister

När är det?

Segolstorp är 30/7-3/8.

Som teamare ska du även vara med på den obligatoriska ledarsamlingen söndagen 2/6 i Bet:L Pingst kl. 17:00-20:00 för viktig information. Du ska även vara på plats på lägret 29/7  för att hjälpa till att rigga inför lägret, starttid kan variera beroende på stream. 

Hur bor man?
Man bor i eget tält/husvagn eller i logement där det är begränsat antal platser.

Får du plats i ledarlogement så finns sängar med täcke och kudde, ta med lakan etc.

Vad kostar det?

Som teamare betalar du ett reducerat pris på 600 kr/person som inkluderar mat och boende.

Om man har svårt att betala hela eller delar av anmälningsavgiften så kontakta din lokala ungdomspastor så hjälper dem dig vidare.

Ingen ska behöva missa segolstorp på grund av ekonomi.

Hur ansöker man?

Man ansöker via länken på denna sida senast 1/6. Då du fått bekräftat att du blivit antagen så betalar du in avgiften.

Hur betalar man?

Då du blivit antagen så betalar du in avgiften på 500 kr (mat+logi). Betalning sker fr.o.m. 15/2

Swisha till 123 180 53 24 (PK-Lid-läger, Pingstförsamlingen i LIDKÖPING)
Har du ej tillgång till swish? Sätt in på BG 525-6086 (Pingstförsamlingen i Lidköping)

Märk betalningen med: Teamare + för & efternamn.

Kan man avanmäla sig och få pengarna tillbaka?
Ansökan är bindande och därför betalas inte avgiften tillbaka annat än i sjukdomsfall.
Vad ska man ha med sig?
När lägret närmar sig kommer du att få ett mail med vad du ska ha med dig på lägret! Infobrev kommer även här på hemsidan.
Vem arrangerar Segolstorp?

Lägret arrangeras av Pingstkyrkorna i Falköping, Götene, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Norra Fågelås, Stöpen, Karlsborg och Tibro. Dessutom tillsammans med Elimkyrkan och Skogsrokyrkan i Skövde, Korskyrkan i Mariestad och Filadelfia Timmersdala.