Välj en sida

#SEGOLSTORP 2020  /  YOUTH (13-19år) 27/7-1/8  / Anmälan öppnar april 2020!

#SEGOLSTORP YOUTH

Bland det bästa du kan göra med ditt sommarlov är att spika en vecka på #Segolstorp YOUTH! En fullspäckad härlig sommarvecka med massa gamla och nya polare från hela Skaraborg. Som du förstår är vi taggade och även om du varit på Segolstorp tidigare kommer detta år bli något utöver det vanliga!

Anmälan öppnar 26 april 2020.

FRÅGOR OCH SVAR

Vem får följa med på YOUTH?

YOUTH är för dig som är 13-19 år (född 2001-2007). Man behöver inte vara med i någon kyrka för att åka med utan alla är välkomna!

När är YOUTH?

27/7-1/8. Det börjar med incheckning 14.00 måndag 27/7 och slutar ca 12.00 lördag 1/8.

Hur bor man?
Man bor antingen i logement på golvet eller i egen husvagn/tält. Killar och tjejer bor för sig på angivna platser. Vid anmälan anger man hur man önskar bo. OBS! Det finns inga el-platser till varken tält eller husvagn. OBS2! Det är begränsat antal platser i logementet så först till kvarn.
Hur ser en vanlig dag ut?

En vanlig dag ser ut ungefär såhär. Dessutom finns det gott om aktiviteter att hitta på under fritiden där man också kan vara med i olika turneringar. Alla gemensamma samlingar är obligatoriska att vara med på.

 • 8.30 Frukost
 • 10.00 Morgonmöte
 • 11.00 Smågrupper
 • 12.30 Lunch
 • 13.30 Tribe-wars (tävlingar i olika lag)
 • 16.00 Valbara Workshop
 • 18.30 Kvällsmat
 • 20.00 Kvällsmöte
 • ca 22.00 Kvällsmacka
Vad kostar det?

YOUTH kostar (Priset ej satt ännu) kr per deltagare från 1/6. Om man anmäler två syskon eller fler från samma familj får man 100 kr rabatt per person. Gör då en enda betalning för alla syskon och märk med ”Segolstorp+samtliga namn+ort”. Det betalas in i samband med anmälan enligt anvisningar som du får när du anmäler dig.

Hur anmäler man sig?
Man anmäler sig här på sidan via anmälningsformuläret här på sidan. Sedan har du 14 dagar på dig att betala in din deltagaravgift för att bekräfta din plats. Har du inte betalat din avgift i tid så kan du halka ner på listan och riskerar att förlora din plats till någon annan.
Hur betalar man?

Då du anmält dig betalar du in avgiften på ???kr till Bg 525-6086 eller Swish 123 180 53 24. Märk betalningen med ”Segolstorp+namn+ort”. Om ni är två syskon eller fler som anmäler sig så får man 100 kr rabatt per syskon. Gör en och samma betalning för samtliga syskon och märk ”Segolstorp+samtliga namn+ort”.

Får man rabatt som syskon?

Om man är två eller fler syskon som är med på lägret så får man 100 kr i rabatt per person. Vi ber dig göra en och samma betalning för samtliga syskon.

Kan man avanmäla sig och få pengarna tillbaka?

Om du avanmäler dig med läkarintyg så får du alltid tillbaka hela avgiften förutom 100 kr som vi tar i administrationsavgift. Om du avanmäler dig utan läkarintyg så gäller följande.

 • Avanmälan före 1/6. 800 kr betalas tillbaka.
 • Avanmälan före 1/7. 600 kr betalas tillbaka.
 • Avanmälan före 15/7. 400 kr betalas tillbaka.
 • Avanmälan efter 15/7. Inget betalas tillbaka.

Vid avanmälan kontakta expen@pingstlidkoping.se och ange ”Avanmälan Segolstorp” i ämnesraden

Är lägret drogfritt?
Lägret är helt drogfritt. Om någon har med sig alkohol så kommer målsman kontaktas och i värsta fall deltagaren att skickas hem. Om någon har ett tobaksberoende som föräldrarna känner till så kan man få röka på angiven plats på lägerområdet om man pratat med någon ledare om det.
Vad ska man ha med sig?
När anmälan öppnas så kommer du kunna ladda ner ett info-brev här på hemsidan med utförlig info om packning, tider, regler och annat som är bra att veta.
Vem arrangerar lägret?

Lägret arrangeras av Pingstkyrkorna i Falköping, Götene, Habo, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Stöpen och Tibro. Dessutom tillsammans med Hagakyrkan i Habo, Elimkyrkan och Skogsrokyrkan i Skövde och Equmeniakyrkan i Töreboda. Lägret äger rum på gården Segolstorp vid Torsö som ägs av Pingstkyrkan i Mariestad.

Bör man vaccinera sig före lägret?
Området som Segolstorp ligger i är ett riskområde för TBE, som sprids via fästingar. TBE är en virussjukdom som sprids av fästingar och som kan orsaka en inflammation i hjärnan, hjärnhinnorna eller på båda ställena. De flesta som smittas får lindriga besvär med feber och huvudvärk och blir friska efter några dagar, men upp till en tredjedel får hjärninflammation eller hjärnhinneinflammation.

Därför kan det vara en bra idé att vaccinera sig mot just detta och gärna göra det i god tid inför lägret. Vaccinet hittar du på en vårdcentral eller en vaccinationsmottagning. Det finns även s.k. TBE-bussar(googla ”TBE bussen”) som åker runt på turné under våren. TBE finns även på ganska många andra ställen i Sverige så en vaccination har du nytta av även på fler ställen än just Segolstorp.

Läs mer om TBE på 1177’s hemsida https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/TBE/#section-11

Segolstorp