#SEGOLSTORP 2021  /  YOUTH (13-19år) 4/8-8/8  / Anmäl dig nu via länken nedanför

#SEGOLSTORP YOUTH / HUBBEN EDITION

#segolstorp 2021 kommer bli på ett nytt sätt, vi väljer att kalla det för Hubben Edition, vi tror att det kommer bli hur bra som helst! Nu när vi inte kan samla alla till läger på samma ställe så skapar vi istället läger i olika hubbar runt om i Skaraborg. Där samlas de lokala ungdomsgrupperna, en eller flera, och har läger #segolstorp-style tillsammans!

Vi kommer sända både morgonsamling och kvällsgudstjänster live som ni kan streama i hubbarna och ledarna kommer göra grymma dagar för er! Bland det bästa du kan göra med ditt sommarlov är att spika en helg på #Segolstorp YOUTH hubben edition 4/8-8/8 2021! Tillsammans med nya och gamla vänner kommer du få spendera några fullspäckade härliga dagar tillsammans! Som du förstår är vi taggade och även om du varit på Segolstorp tidigare så tror vi att detta år – HUBBEN EDITION – kommer detta bli något utöver det vanliga!

Anmälan öppnar 7 maj 2021, se till att säkra din plats då vi har begränsat antal platser!

 

FRÅGOR OCH SVAR

HUBBEN EDITION, vad innebär det?

YOUTH HUBBEN EDITION innebär att vi i år, med tanke på rådande omständigheter (covid-19 och Folkhälsomyndighetens uppmaning att inte samla mer än 50 pers), gör fler mindre läger istället för ett stort. Vi delar upp oss i olika hubbar och tar #segolstorp nära dig! Vi kommer att ha samma upplägg i de olika hubbarna och dagarna kommer att innehålla liknande upplägg som ett ”vanligt” #segolstorp men i mindre skala. 

Vem får följa med på YOUTH hubben edition?

YOUTH HUBBEN EDITION är för dig som är 13-19 år (född 2001-2007). Man behöver inte vara med i någon kyrka för att åka med utan alla är välkomna!

När är YOUTH hubben edition?

30/7-2/8. Det börjar med incheckning 17.00 torsdag 30/7 och slutar ca 12.30 söndag 2/8.

Hur bor man?

Hur vi bor varierar från hubb till hubb. Din lokala ledare kommer kontakta dig om hur det ser ut med övernattningen för er hubb. Det kan variera från sovsal i kyrka/lägergård, logement eller tält.

Hur ser en vanlig dag ut?

En vanlig dag ser ungefär ut såhär (det kan förekomma variation i de olika hubbarna).
Dessutom finns det gott om aktiviteter att hitta på under fritiden där man också kan vara med i olika turneringar exempelvis. Alla gemensamma samlingar är obligatoriska att vara med på.

Frukost
10.00 Morgonsoffa
10.45 Lokal undervisning
11.15 Smågrupper
Mat
13.30 Tribe-wars (tävlingar i olika lag)
Fritid/Fika
16.00 Workshops
Mat
20.00 Kvällsmöte
Kvällsaktivitet

Vad kostar det?

YOUTH hubben edition kostar 250 kr per deltagare.

Hur anmäler man sig?

Man anmäler sig här på sidan via anmälningsformuläret där du också får uppgifter hur du betalar din deltagarsavgift. Du får då ett mail som bekräftar din anmälan + betalning och säger vilken hubb som du ska vara med i. Har du inte betalt din delataravgift så riskerar du att förlora din anmälan och halka ner på listan.

Hur betalar man?

Du bekräftar din anmälan genom att betala 250kr till swishnr 123 180 5324 eller bg 525-6086 direkt vid anmälan. Märk din betalning med ”Segolstorp+ Namn+Ort”.

Får man rabatt som syskon?

Detta år så erbjuder vi tyvärr ingen syskonrabatt.

Kan man avanmäla sig och få pengarna tillbaka?

Om du avanmäler dig med läkarintyg så får du alltid tillbaka hela avgiften förutom 100 kr som vi tar i administrationsavgift.  

Om du avanmäler dig utan läkarintyg så gäller följande:

  • Avanmälan före 1/7. 150:- betalas tillbaka.
  • Avanmälan efter 1/7. Inget betalas tillbaka.

 Ev. avanmälan gör du till  din lokala hubb (Se http://segolstorp.se/kontakt/) OCH vill du ha ev. pengar tillbaka kontakta expen@pingstlidkoping.se och ange ”Avanmälan Segolstorp” i ämnesraden.

Är lägret drogfritt?

Lägret är helt drogfritt. Om någon har med sig alkohol så kommer målsman kontaktas och i värsta fall deltagaren att skickas hem. Om någon har ett tobaksberoende som föräldrarna känner till så kan man få röka på angiven plats på lägerområdet om man pratat med någon ledare om det.

Vad ska man ha med sig?

När du är anmäld så får du ett bekräftelsemail där det står vilken hubb du tillhör och där finns även info om vad du behöver ha med dig till lägret.

Vem arrangerar lägret?

Lägret arrangeras av Pingstkyrkorna i Falköping, Götene, Habo, Lidköping, Mariestad, Mullsjö, Skara, Skövde, Stöpen och Tibro. Dessutom tillsammans med Hagakyrkan i Habo, Elimkyrkan och Skogsrokyrkan i Skövde och Equmeniakyrkan i Töreboda. Lägret äger rum på olika platser runt om i Skaraborg i så kallade hubbar.

Bör man vaccinera sig före lägret?

Området Skaraborg är ett riskområde för TBE, som sprids via fästingar. TBE är en virussjukdom som sprids av fästingar och som kan orsaka en inflammation i hjärnan, hjärnhinnorna eller på båda ställena. De flesta som smittas får lindriga besvär med feber och huvudvärk och blir friska efter några dagar, men upp till en tredjedel får hjärninflammation eller hjärnhinneinflammation.

Därför kan det vara en bra idé att vaccinera sig mot just detta och gärna göra det i god tid inför lägret. Vaccinet hittar du på en vårdcentral eller en vaccinationsmottagning. Det finns även s.k. TBE-bussar(googla ”TBE bussen”) som åker runt på turné under våren. TBE finns även på ganska många andra ställen i Sverige så en vaccination har du nytta av även på fler ställen än just Segolstorp.

Läs mer om TBE på 1177’s hemsida https://www.1177.se/Vastra-Gotaland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/TBE/#section-11